Dovrelam
- smak av høgfjell og tradisjon
   Hjem      MorEllens Frukt & Bær
- Rognebær- og eplegele
- Mormors krydderrips
- Eplegele med mynte
- Plommesyltetøy
- Rabarbrasyltetøy
 
 
 
 
 
Med rik tilgang på bær i hage og skog, og fersk frukt frå vakre Hardanger, finn vi stor glede i å sylte og safte på hausten. Dette er gode og tradisjonelle måtar å bevare sommarens og haustens grøde utover vinter og vår. For å vere med å gjere eit godt måltid enno litt betre, tilbyr vi syltetøy og gelear til bruk på kjøtt og kjøttmat.
Etterkvart vil det og kome ulike andre type syltetøy.
Desse produkta går under namnet "MorEllens Frukt & Bær".
 
 
 
 
 
 
" Og det er kirsebærtreet
innafor hageleet
som blomar i tidleg vår.
Mot gråe skytjeveggen
luter det krokne leggen
og signar oss atter eit år."
(Olav H. Hauge)